JAK ZAMAWIAĆ TORT

Torty należy zamawiać z 3-5 dniowym wyprzedzeniem

  • PROPONOWANE WIELKOŚCI TORTÓW W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI POTRZEBNYCH PORCJI
    • 8-10 OSÓB – 1 KG
    • 12-15 OSÓB - 1,5 KG
    • 18-20 OSÓB - 2,00 KG
    • 25 -30 OSÓB - 3,00 KG
  • TORTY POWYŻEJ 3,00 KG POLECAMY W KSZTAŁCIE PROSTOKĄTA.
  • TORTY DEKOROWANE W STYLU ANGIELSKIM (OBKŁADANE MASĄ CUKROWĄ TICHINO (WAŻĄ WIĘCEJ NIŻ TRADYCYJNE TORTY 50,00 ZŁ/KG
  • FOTO – TORTY Z ULUBIONYM BOHATEREM BAJKOWYM , FILMOWYM , MUZYCZNYM IDOLEM LUB ZDJĘCIEM UKOCHANEJ OSOBY DODATKOWO OPŁATA ZA OPŁATEK GOTOWY LUB ZDJĘCIE , SPECJALNE OPRACOWANA GRAFIKA

Z kremem tradycyjnym RUSSEL

  • MARCZELLO

    CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWO-CZEKOLADOWYM ORAZ KONFITURAMI MORELOWYMI NASĄCZONY RUMEM W CZEKOLADZIE

  • WĘGIERSKI

    CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM CZEKOLADOWYM Z WIŚNIAMI NASĄCZONYMI ALKOHOLEM W CZEKOLADZIE

  • CYTRYNOWA NUTA

    JASNY BISZKOPT Z KOKOSEM PRZEKŁADANY KREMEM CYTRYNOWO-POMARAŃCZOWYM OBSYPANY MIGDAŁAMI

  • KAWOWA BEZA

    BISZKOPT WANILIOWY PRZEKŁADANY DŻEMEM Z CZARNEJ PORZECZKI I KREMEM KAWOWYM Z BEZAMI W ŚRODKU

  • OWOCE LASU

    CIEMNY I JASNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWYM I KONFITURĄ Z CZARNEJ PORZECZKI I JAGÓD NASĄCZONY CYTRYNOWYM PONCZEM

  • ORZECHOWY

    CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWO-CZEKOLADOWYM Z DODATKIEM ORZECHÓW WŁOSKICH NASĄCZONY ALKOHOLEM


Z bitą śmietaną

  • TRADYCYJNY

    JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI (BRZOSKWINIE, ANANASY I RODZYNKI)

  • WIŚNIOWY

    CIEMNE LUB JASNE BISZKOPTY PRZEKLADANE BITĄ ŚMIETANĄ Z DODATKIEM WIŚNI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ

  • TRUSKAWKOWY

    JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I TRUSKAWKAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ

  • JAGODOWY

    JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I JAGODAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ

  • MALINOWY

    JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I MALINAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ

  • ADWOKAT

    CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ DODATKIEM ADWOKATU I WIŚNIAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ

  • POEZJA

    MIESZANY BISZKOPT PRZEKLADANY ŚMIETANĄ GOTOWANĄ Z WARSTWĄ PRAŻYNEK I CZEKOLADY MLECZNEJ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ

  • KAWOWY

    JASNY BISZKOPT PRZEŁOŻONY BITĄ ŚMIETANĄ Z DODATKIEM KAWY I BRZOSKWIŃ ORAZ MALUTKICH BEZIKÓW

  • PYSZNY

    DWA BISZKOPTY CIEMNE I BLAT BEZOWY PRZEKŁADANE BITĄ ŚMIETANĄ O SMAKU WANILI Z OWOCAMI DO WYBORU (WIŚNIE ,TRUSKAWKI ,MALINY, CZARNA PORZECZKA )

  • ALE CIACHO

    CIEMNE CZEKOLADOWE BISZKOPTY PRZEKŁADANE ŚMIETANĄ O SMAKU CZEKOLADOWYM W JEDNEJ WARSTWIE A W DRUGIEJ SMAK PYSZNEJ WANILI Z CZARNĄ PORZECZKĄ

    NOWOŚĆ

  • BEZOWY

    BLATY BEZOWE PRZEKŁADANE BITĄ ŚMIETANĄ (SAMAKI W/G UZNANIA)