JAK ZAMAWIAĆ TORT
Torty należy zamawiać z minimum 7 dniowym wyprzedzeniem
- PROPONOWANE WIELKOŚCI TORTÓW W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI POTRZEBNYCH PORCJI
- 8-10 OSÓB – 1 KG
- 12-15 OSÓB - 1,5 KG
- 18-20 OSÓB - 2,00 KG
- 25 -30 OSÓB - 3,00 KG
- TORTY POWYŻEJ 3,00 KG POLECAMY W KSZTAŁCIE PROSTOKĄTA.
- TORTY DEKOROWANE W STYLU ANGIELSKIM (OBKŁADANE MASĄ CUKROWĄ TICHINO (WAŻĄ WIĘCEJ NIŻ TRADYCYJNE TORTY 50,00 ZŁ/KG
- FOTO – TORTY Z ULUBIONYM BOHATEREM BAJKOWYM , FILMOWYM , MUZYCZNYM IDOLEM LUB ZDJĘCIEM UKOCHANEJ OSOBY DODATKOWO OPŁATA ZA OPŁATEK GOTOWY LUB ZDJĘCIE , SPECJALNE OPRACOWANA GRAFIKA
Z kremem tradycyjnym RUSSEL
- MARCZELLO
CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWO-CZEKOLADOWYM ORAZ KONFITURAMI MORELOWYMI NASĄCZONY RUMEM W CZEKOLADZIE
- WĘGIERSKI
CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM CZEKOLADOWYM Z WIŚNIAMI NASĄCZONYMI ALKOHOLEM W CZEKOLADZIE
- CYTRYNOWA NUTA
JASNY BISZKOPT Z KOKOSEM PRZEKŁADANY KREMEM CYTRYNOWO-POMARAŃCZOWYM OBSYPANY MIGDAŁAMI
- KAWOWA BEZA
BISZKOPT WANILIOWY PRZEKŁADANY DŻEMEM Z CZARNEJ PORZECZKI I KREMEM KAWOWYM Z BEZAMI W ŚRODKU
- OWOCE LASU
CIEMNY I JASNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWYM I KONFITURĄ Z CZARNEJ PORZECZKI I JAGÓD NASĄCZONY CYTRYNOWYM PONCZEM
- ORZECHOWY
CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY KREMEM WANILIOWO-CZEKOLADOWYM Z DODATKIEM ORZECHÓW WŁOSKICH NASĄCZONY ALKOHOLEM
Z bitą śmietaną
- TRADYCYJNY
JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI (BRZOSKWINIE, ANANASY I RODZYNKI)
- WIŚNIOWY
CIEMNE LUB JASNE BISZKOPTY PRZEKLADANE BITĄ ŚMIETANĄ Z DODATKIEM WIŚNI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ
- TRUSKAWKOWY
JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I TRUSKAWKAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ
- JAGODOWY
JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I JAGODAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ
- MALINOWY
JASNY LUB CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ I MALINAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ LUB WANILIOWEJ
- ADWOKAT
CIEMNY BISZKOPT PRZEKŁADANY BITĄ ŚMIETANĄ DODATKIEM ADWOKATU I WIŚNIAMI W POLEWIE CZEKOLADOWEJ
- POEZJA
MIESZANY BISZKOPT PRZEKLADANY ŚMIETANĄ GOTOWANĄ Z WARSTWĄ PRAŻYNEK I CZEKOLADY MLECZNEJ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ
- KAWOWY
JASNY BISZKOPT PRZEŁOŻONY BITĄ ŚMIETANĄ Z DODATKIEM KAWY I BRZOSKWIŃ ORAZ MALUTKICH BEZIKÓW
- PYSZNY
DWA BISZKOPTY CIEMNE I BLAT BEZOWY PRZEKŁADANE BITĄ ŚMIETANĄ O SMAKU WANILI Z OWOCAMI DO WYBORU (WIŚNIE ,TRUSKAWKI ,MALINY, CZARNA PORZECZKA )
- ALE CIACHO
CIEMNE CZEKOLADOWE BISZKOPTY PRZEKŁADANE ŚMIETANĄ O SMAKU CZEKOLADOWYM W JEDNEJ WARSTWIE A W DRUGIEJ SMAK PYSZNEJ WANILI Z CZARNĄ PORZECZKĄ
NOWOŚĆ
- BEZOWY
BLATY BEZOWE PRZEKŁADANE BITĄ ŚMIETANĄ (SAMAKI W/G UZNANIA)